Çağrı İnşaat Ofis Bölme Sistemleri

Çağrı inşaat olarak yapı ve ofis bölme sistemleri sektöründe 22 yıldır hiç durmadan sizlere en iyi hizmeti sunduk. En iyi en yeni Avrupa ve dünyada kullanılan en teknolojik sistemleri sizlere hızlı bir şekilde sunduk. Çağrı İnşaat 1993 yılında ofis bölme sistemleri üretimi ve montajı yapmak üzere küçük bir atölyede kuruldu firmamız tam 22 yıldır uzman ve yenilikçi personeli ile  ileri teknolojiyi kullanarak sizlere 2015 ofis bölme sistemleri alanında hizmet vermeye devam edecektir.

2015 Ofis Bölme Sistemleri ile Ofisinizi Yenileme
İşletme sahibi olarak sahip olduğunuz ofis ve çalışanlarınız konusunda belli aralıklarla yapmanız gereken şeyler vardır. İşletme sahibinin ofisine özen göstermesi ve ofisini sürekli olarak yeni görünümlere kavuşturması gerekir. Fakat her işletme sahibi ofisini yenileme konusunda eskiden bugünkü kadar istekli ve rahat olmamaktaydı. Bugün işletme sahiplerinin neredeyse birkaç yılda bir ofislerini yenileme çabalarına rahatça girişmelerinin en önemli nedeni hiç şüphe yok ki ofis bölme sistemleridir.

Ofis bölme sistemleri ofislerin ergonomik bir tasarıma sahip olması için çalışmaktadır. Ofis bölme işlemi adından da anlaşılacağı üzere geniş bir alana yayılan ofisin her çalışan için farklı farklı özel bölümlere ayrılmasını amaçlamaktadır. Bu ofis bölmeler kimi zaman cam bölme ya da panel bölme ile sağlanabilir. Cam ya da panel bölme ile sağlanan bölümler genellikle sıradan çalışanlar için düzen oluşturulması gerektiğinde kullanmaktayken üst düzey çalışanlar için farklı bir yol izlenmesi gerekir. Üst düzey çalışanlar için ayrı bir oda hazırlamak şarttır. Bu şartı yerine getirmek için ofiste kapsamlı bir tadilata başlamak ve duvar ördürmek artık tamamen eskide kaldı. Bu uzun ve zahmetli tadilatların yerini alan bölme duvar işlemi ofiste herhangi bir köşeden ya da boşluktan oda oluşturulmasını sağlar. Ofis bölme duvar işleminin diğer tadilatlara göre çok daha düşük maliyetli olması da tercih edilmesindeki en önemli nedenlerden biridir.

Ofis bölme sistemleri işleminde kullanılan cam bölme, panel bölme ya da bölme duvar işlemlerinin hepsi toplandığında eskiden yapılan kapsamlı bir tadilat ve yenilenmeden çok daha düşük bir maliyet ortaya çıkmaktadır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi; artık işletme sahipleri, hızlı ve düşük maliyetli ofis bölme sistemleri ile kolaylıkla ofisini yenileyebileceğinin farkına vardığı için bu adımları atmakta hiç çekinmemekte ve vakit kaybetmemektedir.

 

2015 ÖZEL KATALOĞ PDF OLARAK İNCELEYEBİLİRSİNİZ. 

  • Ofis Bölme Sistemleri Ürünlerimizi Dilerseniz Burdan Daha Detaylı Bir Şekilde İnceleyebilirsiniz.
  • Yarım Camlı Ofis Bölme Sistemleri
  • Yatay Camlı Ofis Bölme Sistemleri
  • Şeffaf Camlı Ofis Bölme Sistemleri
  • Tamamı Camlı Ofis Bölme Sistemleri
  • Ahşap Dolu Ofis Bölme Sistemleri
  • Kısa Bölme ( Seperatör Ofis Bölme Sistemleri)
  •  Cam Cama Ofis Bölme Sistemleri
  • Ofis Bölme Sistemleri Genel

Çağrı İnşaat Ofis Bölme Referanslarımız Neler Yaptık…