Çağrı Ofis Bölme Sistemleri Seçin

Çağrı Ofis Bölme Sistemlerini Seçin Karlı Çıkın
Pek çok iş alanında uygulama şansı bulan ofis bölme sistemleri, modern bir çözüm olarak en çok tercih edilen bölme sistemleridir. En çok tercih edilmesinin sebebi, sağlıklı, kaliteli, modern ve pratik olmasıdır. Kendine özel montaj sistemiyle hemen uygulanabilir olması, zamandan tasarruf sağlanmasını imkanlı kılar. Ayrıca ofis içerisinde çalışma şeklinin bozulmadan anında uygulanması mümkündür.
Ofis bölme sistemleri, depreme ve yangına karşı dayanıklı sistemlerden meydana gelir. Aynı zamanda ses yalıtımı ve ısı yalıtımı sağlama niteliğine sahip olması, uygulama alanlarını genişletmektedir. Ofislerinde dekoratif açıdan da kazanım elde etmek isteyen şirket sahibinin ofis bölme sistemleri uygulamalarına başvurmaları isabetli bir davranıştır. Şayet sunulan alternatif seçenekler arasında her duvar bölme sistemi, daha modern bir ofis görünümü kazandıracak şekilde imal edilmektedir. Bu nedenle çalışanların kendisini daha iyi hissetmelerine imkan vermektedir. Kurumsal bir imaj veren ofis bölme sistemleri, çalışanların performansını etkileyecek bir niteliğe sahiptir.

Ofis Bölme Sistemlerinde Kaç Çeşit Ürün Vardır ?
Ofis bölme sistemleri içerisinde yatay camlı bölme, yarım camlı bölme, tam camlı bölme, kısa seperator, dolu ara bölme, cam cama bölme, modüller bölme, derzli bölme, alçıpan bölme duvar sistemleri bulunmaktadır. Bu sistemlerin ortak özellikleri hepsinin dayanıklı olması, ses ve ısı yalıtımını sağlaması, modern bir görünüm elde etmek isteyen işyeri sahiplerini, bu imkanları sunmasıdır.
Farkları ise, uygulama şekilleri, yani tasarımlarında gizlidir. Yatay camlı bölme duvar sistemleri, yatay camlardan oluşur. Zeminden tavana kadar 4-5 kademeli şekilde yatay camlardan oluşarak, ofisinize akustik acıdan da fayda sağlar. Gün ışığı alan mekanlarda uygulanması, gün ışığından fazla faydalanmak için ideal bir tercih olur. Yarım camlı bölme de isminden anlaşılabileceği gibi, yarım cam modeliyle ahşabın bir araya gelmiş halidir. Görsel açıdan sadece cama odaklanmak istemeyen firmaların aynı zamanda cam ve ahşabı bir araya geldiği modelleri seçebilirler. Herkese göre stillerin hakim olduğu ofis bölme sistemleri, şık bir alanın yaratılmasıyla müşterilerin beğenisini kazanmakta ve çalışanların kendilerini daha iyi bir alanda hissetmelerinde yardımcı olmaktadır.

Tam camlı bölme sistemleri, camın insan ruhuna kattığı dinlendirici etkiden yararlanmak isteyen ve aynı zamanda ofiste tüm çalışanların birbirlerini görmelerini sağlayan bir sistemdir. Bu şekilde ofis içerisinde oto-kontrol mekanizmasının çalıştırılması umulur. Ofislerin camlı bölmelerden meydana gelmesi, dekorasyon açısından da güzel bir ahenk sağlamaktadır. Ofis bölme sistemleri birbirinden farklı tasarımlarıyla değişik faydalar yaratmaktadır. Firmaların yeni alanlar kazanmak adına uyguladıkları modern çözüm olan bölme duvar sistemleri, kalitenizi arttırmak için ihtiyaç duyulan iyi bir yöntemdir.

Çağrı Ofis Bölme Sistemleri Nasıl Yapılır?
Birbirinden farklı ofis bölme uygulamalarının yapılış farklılıkları da vardır. Ofislere uygulanan bu sistemlerin farklılığı, bazılarının sırf cam olması, bazılarının sırf ahşap, bazılarının da ahşap ve camdan oluşan stillere sahip olmasıdır. İçlerinde kullanılan malzemeler uzun süreler dayanıklı ve deforme olmayacak kadar güçlü malzemelerdir. Mesela ahşap kısımlarla beraber üretilen yarım camlı ofis bölme sistemlerinin ahşap tarafı, MDF lam gibi sağlam ve kaliteli ahşap uygulamalardan imal edilir.

Ofis bölme sistemleri uygulaması nasıl yapılır ?  Montaj aşamasında kolay bir şekilde uygulanır. Bunun sebebi birçok montaj isteyen kısımlarının fabrikada tamamlanmasıdır. Gerisi sadece uygulama yapılacak alanda sabitleme işleminden ibarettir. Bu işlemde deneyimli ustalarca kısa bir sürede yorulmadan yapılır. Duvarların haif ve kolay taşınabilir olması, en fazla kalınlığının 80cm kadar olması, kişileri yormayan bir özelliktir. Uygulama esnasında ofis içerisinde çalışma akışının bozulmasına da gerek yoktur. Kısa süre içerisinde hemen uygulanan sistem, gün içerisinde tamamlanır.
Ofis bölme nasıl yapılır? Konusunda acaba işlerim aksar mı gibi kaygıları olanlar, kolay uygulanabilir ofis sistemlerinin çalışma akışına zarar vermediğini bilmeliler. Bu sistemler tamamen ofis içerisinde çalışan kişiler düşünülerek imal edilir. Hem montaj esnasında hem de montaj tamamlandıktan sonra sağlayacağı faydalar konusunda. Çalışanların performanslarına odaklı üretilen ofis sistemleri, ses izolasyonu ve ısı yalıtımını büyük bir derecede sağlar.

Yarım camlı ofis bölme nasıl yapılır?
Ofislerinde şık bir alan yaratmak isteyenler kolay uygulanabilir olan ofis bölme sistemlerinden hangisini seçerlerse seçsinler, hem estetik bir alan kazanmış olacaklar hem de kaliteli ve sağlıklı bir ofisi kendilerine sunmuş olacaklardır. Burada ofisler için ahşabın ve camın buluşmasıyla doğanın iki önemli maddesinin insan üzerinde ki pozitif etkilerinden faydalanmak isteyenlerin tercih ettikleri, yarım camlı ofis bölmeden bahsetmek istiyorum.
Yüzde 70 oranlarında ısı ve ses izolasyonu sağlayan bu sistem, ahşabın diğer ofis mobilyalarıyla olan uyumundan faydalanmak için kullanılır. Camlı bölmeleri ise, ofisin diğer kısımlarını görebilmek için ideal bir kapı aralar. Bu camlı bölmelere uygulanabilecek mat sistem, dışarıdan içerinin görünmesini engelleyerek, özel bir alanın meydana getirilmesini de sağlar. Yerden tavana kadar yükselen sistem tam bölme imkanlarını sunar. Ancak isteğe göre yarım bölme şeklinde de uygulanarak, tavan açıkta bırakılabilir.
Yarım camlı bölme duvar sistemi, düşük maliyetiyle de tercih edilen bir sistem. Ancak maliyetinin düşük olmasına rağmen sağladığı kaliteli ortam tam not almaktadır. Estetiğe önem verenler ve ofislerinde camlı modüllerle beraber, ahşabında sağladığı ahenkten yararlanmak isteyenler, yarım camlı sistemleri uygulayabilirler. İsterlerse tam camlı bölme veya tamamen ahşap bölmelerle, tercihlerini Çağrı İnşaat firmasına sunabilirler.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir