hareketli ara bölme duvar

hareketli bölme duvar

Hareketli bölme duvar: Hareketli bölme duvar sistemlerini ister cam ister ahşap olarak kullanabilirsiniz, bu bölme duvar sistemleri diğer bölme duvar modellerinde olduğu gibi kolay kullanımı ile sizlere zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Hareketli ofis bölmeler isteğe ve mekanların durumuna göre kapalı dolu bölme duvar şeklinde de kullanabilir. Uygulanan alana en iyi duvar görünümü kazandıran hareketli bölmeler, ofis ve mekânların ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Bu sistemler, alçıpan bölme duvar ünitelerine göre oldukça kullanışlıdır. Özel bir duvar olan hareketli bölmeler alçıpen ve benzeri duvar sistemlerine karşı geliştirilmiş mükemmel sistemlerdir. Hareketli bölmeler hijyen olarak ta leke pas ve bakteri barındırmadığından oldukça kullanışlıdır. Tavanda oluşturulan çelik veya alüminyum raylara özel askı aparat yardımı ile asılan ve bir birinden otonom bir şekilde hareket eden panellerden oluşan bu sistemler tavana kadar bölme duvar, kısa bölme duvar, gibi seçenekler ile sizlerin çok daha kullanışlı çalışma alanları yaratmanıza imkân tanır.

Hareketli bölme duvar, sayesinde ofisinizi ya daha büyük bir alana taşımak gibi ekstra bir taşınma masrafına gerek kalmadan çalışma alanlarınızı genişletmek için pratik bir yoldur. Bu sayede çalışanlar için yepyeni birimler oluşturarak, ofisinizi taşımanıza gerek kalmadan daha ferah ve konforlu ortamlar yaratabilirsiniz. Başta ofisler olmak üzere okullar toplantı salonları, okullar otellerin kullanılan bu sistemler, hızlı ve kolay ile pratik montaj özelliği ile oldukça kullanışlı sistemlerdir. Ayrıca iyi bir ses ve iyi bir ısı yalıtımına sahiptir.

Hareketli bölme duvar sistemleri ile ofis ve küçük büyük küçük tüm mekânlar istenilen şekilde bölünerek, yeni mekânlar ve yeni fonksiyonlar yaratılmasına imkân tanır. Çok amaçlı büyük mekânlar oluşturmak ya da gerektiğinde küçük mekânlar ve ofis alanları oluşturmak için kullanılan hareketli bölme mekânlara farklı panel seçenekleri ile sınırsız alternatifler sunar. Bu sistemler paneller tavanda bulunan ray üzerinde hareket eder ve mekânlarda istenilen bölgede toplanır. Uygulama yapılacak olan büyük ve küçük mekânlara istenen ses yalıtımına göre panel içi İzolasyonu sağlamak için cam yünü veya kaya yünü kullanılmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Hareketli ofis bölmeler modern ve şık bir görünümü ile uygulanan alanlarda, görsellik kazandıran bu sistemler uygulanan alanlarda güneş ışığından faydalanılarak doğal bir ışıklandırma ve enerji tasarrufu yapmanızıda sağlar.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir