Bölme Duvar Nasıl Yapılır

Bölme Duvar Nasıl Yapılır
Bölme Duvar Nasıl Yapılır: Bölme duvar yapılarınız için en önemli yapı malzemelerinden biridir. Kaba inşaat sonrasında yapılan tuğla duvar ardından dekoratif bölme duvar sistemlerine geçilir. Ofisinizin şekli ve modeline göre istediğiniz şekilde düzenlenebilecek bölme duvar sistemleri daha modern bir görüntü oluşturmanıza olanak sağlar.

Bu yazımızda bölme duvar nasıl yapılır ve bölme duvar sistemleri fiyatları hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bölme duvar nasıl yapılır konusuna geçmeden önce ofisinize yapılacak bölme duvar modelini anlatalım. En şık ve teknolojik bir ürün olan dörtlü yatay modüllü ofis bölme duvar sistemlerinden bahsedelim. Bu bölme duvar modeli duvarlarınızda hızlı kolay montajı ile size tasarruf sağlar. Dört modül üst üste yerleştirilerek çift cam sistemli bölme duvar montajı yapılır ardından camlar ve jaluzi takılır. İstenilen modele göre kumlu renkli kumlu cam montajı yapılarak kapaması yapılır içine ahşap renklerinden istediğinizi kullanabilirsiniz.

Bölme Duvar Nedir Bölme Duvar Fiyatları

Dekoratif bölme duvar nasıl yapılır konusuna geçelim öncelikle bizler ofisinize ücretsiz keşfe gelip ofis bölme duvar yapılacak alanın net ölçülerini alıyoruz. Ardından fabrikamızda alınan net ölçüler işleme sokulur seksen milimetre kalınlığındaki ofis bölme profilleri net kesimi yapılır. Kesimi yapılan profiller ofisinize taşınır. Bölme duvar yapımına başlamadan önce, bir lazer vasıtası ile ölçüler net bölgeye getirilir. Fabrikada kesilen bölme duvar profilleri montajına başlanır öncelikle alt ve üst bölgelere profiller yerleştirilir. Daha sonra yatay ve dikey profiller eşit bir şekilde montajı yapılır. Montaj sırasında yatay ve dikey profiller içine bir milim kalınlığında klips yerleştirilerek daha sağlam olması sağlanır. Ardından tek taraflı cam montajı yapılır camın kırılmaması için cam fitili kullanılır. Daha sonra jaluzi için delikler açılır ve jaluzi telleri profilin içinden geçirilerek jaluzi butonu takılır. En son işlemde ise diğer camlar takılır fitiller takılarak kapı işlemine geçilir kapı kasası takıldıktan sonra kapı takılır kapıya en az 2 adet menteşe takılır baston kale kilit takıldıktan sonra bütün kontrolleri yapılarak bölme duvar teslim edilir.

Bölme Duvar Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

1- Ofisinize uygun bölme duvar modelini seçin
2- Isı ve ses kontrolü iyi yapın daha sonra zaman kaybı yaşamayın
3-Alüminyum bölme duvar kalınlığı iyi seçilmeli aksi takdirde aşırı yükten dolayı ofisinizde istenmeyen kazalar yaşanabilir.
4-Camlar 4 + 4 düz cam veya lamine cam kullanın.
5-Cam montajı sonra profil ile camı sıkıştırmak için kalın fitil kullanın.
6-Kesinlikle ofis bölme yapılan sistem alüminyum olmalı galvaniz veya metal olmamalı.
7-Camlar kontrol edilmesi çizik kırık veya çatlak ürünler alınmamalı
8-Alüminyum bölme duvar renkleri yaptırabilirsiniz ancak en iyi model gri renkte olanlardır.
9-Bölme duvar yapacak firmanın kalite belgeleri varmı araştırma yapınız.
10-Firmadan daha önce yaptığı bölme duvar sistemleri referanslarını isteyiniz. Merdiven altı firmalara yaptırmayın
11-Sistemin kalite belgesini isteyiniz. Ayrıca sistem daha sonra sökülüp kurulurmu iyice araştırınız.

Ofisinizde sağlıklı hijyen ürünler kullanmak için iyi bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Sizler için daha önce bölme duvar sistemleri yaptığımız firmalardan derlediğimiz foto galeri inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz. İstediğiniz bölme duvar modeli varsa bizlere ileterek fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir