ofis bölme özellikleri

2014 Ofis Bölme

Çağrı inşaat 2014 ofis bölme, odaları birbirinden bağımsız hale getiren, çift cam veya tek cam sistemlerle oluşturulmuş çerçeveleri alüminyum olan bölme sistemleridir. Geçtiğimiz yıl ofis bölme sistemlerinde daha çok çizgili modern alüminyum sistemler tercih edildi. Bu yıl ise genellikle rağbet gören ofis bölme sistem modelleri ince çerçeveli kalın temperli cam kullanılarak yapılan sistemlerdir. Bu sistemde ofis bölme alüminyum profil kalınlığı 3,5 cm dir, bu böyle ince olmasının nedeni daha zarif bir görünüm oluşturmasıdır. İçinde 5+5 veya 4+4 lamine camlar olan şeffaf veya çizgili camlar tercih edilmektedir.

2014 Ofis Bölme Modelleri: Bu yılda geçen yıla oranla bir çok kurumsal ofis, odalarını bölerken Çağrı İnşaat ofis bölme modellerini tercih ediyor. Çağrı inşaatın yapmış olduğu ofis bölme modelleri birbirinden şık, göze hoş görünen renklerle ve desenlerle süslü ofis bölme modellerimiz arasında geçtiğimiz yıl en çok kullanılan modeller arasında alt ahşap üstü camlı jaluzili ofis bölme modelleri sıkça tercih edilmiştir. Bu ofis bölme modelini seçen firmaların en büyük istekleri ses ve ısı yalıtımdan maksimum şekilde fayda görmektir. Geçen yıl bir çok kurumsal ofise yarım cam ahşap bölmeli cam ofis bölme duvar modellerini uyguladık. Bu sene ofis bölme modelleri yukarıda bahsettiğimiz gibi çağa ayak uyduran modern kalın olmayan ince profillerle yapılmaktadır. Çağrı inşaat geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ofis bölme modellerinde yenilikçi ürünleri sizlere sunmaktadır. Tasarladığı bütün ofis bölme profillerini öncelikle teknik projelerini çiziyor ardından 3 boyutlu bir şekilde sizlere görsel olarak sunuyor. Çağrı inşaat ofis bölme profilleri yüzde yüz alüminyum olup galvaniz sistemler kullanılmamaktadır, Çünkü alüminyum sağlıklı daha uzun ömürlü ve istenilen renklere boyanan bir üründür. Alüminyum ofis bölme sistemlerine istediğiniz renkleri verebilir ofislerinizde oval köşeler için alüminyuma değişik şekiller verebilirsiniz, galvaniz ofis bölme sistemleri ise tam tersine ağırlık taşıyamaz çok kısa bir süre içinde paslanır ve sizleri zahmetli işlere sokar. Çağrı İnşaata gelin geçen yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden farklı ofis bölme modellerinden birini seçin hızlı bir şekilde ofisinizi dekore edelim üstelik çağrı inşaat sizlere ücretsiz keşif ve teknik çizimleri ücretsiz bir şekilde sunuyor.

2014 Ofis Bölme Nasıl Yapılır: Geçtiğimiz aylarda bir çok kurumsal firmanın farklı yenilikçi özgün tasarım olan ofis bölme modellerini seçti. Buda alışılagelmiş ofis bölme yapan ustaların yeni sistemleri çözmesi ve yeni sistemlere uyum sağlaması anlamına gelir. Çağrı inşaat bu yılda ofis bölme nasıl yapılır sorusuna müteakip kendi ofis bölme personelini yaklaşık 2 ay boyunca seminerlerle ve şantiyelerde bizzat eğiterek sizlere en güzel ofis bölme sistemlerini yaratmak için çalışıyor. Bu yıl ofis bölme sistemleri hızlı ve kolay montaj özelliği ile sizi ve montaj ekibini yormadan hızlı bir şekilde yapılıyor. Ofis bölme’nin büyük montaj aşaması fabrikamızda yapılarak ofisinize teslim ediliyor. Sistem demontable olduğundan ofisinizde hızlı bir şekilde kurularak teslimatı yapılıyor, sizin tek yapmanız gereken web sitemizden yada çağrı inşaat kataloglarından birinden beğendiğiniz ofis bölme modellerini bize bildirmek. OFİS BÖLME MODELLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

2014 Ofis Bölme Fiyatları: Geçtiğimiz yıl oranla bu yılda ofis bölme fiyatları mevcut kura bağlı olarak bir miktar yükselmiştir. Bunun nedeni ülkemizde alüminyum rezervlerinin olmaması ve dış ülkelere bağlı olmamızdır. Ülkemizde kullanılan bir çok ofis bölme yurt dışından ihraç edilmektedir. Çağrı inşaat kendi ofis bölme modellerini genellikle yurt içi Türk Malı ürünleri ile karşılamaktadır. Geçen yıla oranla bu yılda çağrı inşaat ofis bölme fiyatları arasında pek fark yoktur önemli olan sizlerin hangi modeli seçeceğinizdir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir